Que fer amb una avaria electrica?

 

Si es troba amb una avaria elèctrica li suggerim que sigua els següents passos:

1.- Comprovi el seu quadre elèctric i vegi que estan pujades totes les proteccions. De no ser així "PUJI-LAS". Si ja té llum no ha passat gens, però si OCORRE HABITUALMENT

1.1.- Cal revisar tant l'aïllament de la intalación, com l'estat de les proteccions. Verifiqui els MAGNETOTÉRMICOS i el DIFERENCIAL. Si la seva instal·lació MANCA DE DIFERENCIAL, pongase en contacte amb nosaltres URGENTMENT, ja que corre un GREU PERILL.

1.2.- Les desconnexions també poden ser degudes al fet que tingui contractada poca potència. Per solucionar-ho ha de posar-se en contacte amb a l'Empresa Subministradora perquè li augmentin la potència.

TELEFONS D'ATENCIÓ Al CLIENT

AVERIAS 902536536 FECSA ENDESA 902507750

La companyia li augmentarà la potència sense més, asi que assumpte solucionat, però si li demanen un BOLETIÍN o Un. vol assegurar-se davant l'augment de consum de l'estat d'us intalación, LLAMENOS SENSE CAP COMPROMÍS.

 

2.- Si intenta pujar les proteccions i no li és possible, DESENDOLLI tots els aparells i conectelos de nou un a un i el que provoqui el salt és el que té avariat.

2.1.- Si el subministrament elèctric ha tornat era un dels electrodomésitcos. Desconnecti-ho i cridi al tècnic especialitzat.

2.2.- Si les proteccions siguien sense pujar no hi ha mes remei que cridar a INSTAL·LACIONS MOLINS perquè ens solucioni el problema amb la major CELERITAT

 
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)
Encuesta
Como nos ha encontrado?